Nieuwsoverzicht

Vacature Adviseur Loket Passend Onderwijs (Gesloten)

(gesloten)

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Loket Passend Onderwijs

In het kort

Regio: Duin- en Bollenstreek
Plaats: Voorhout
Reageer voor: 4 april 2022
Werk- en denkniveau: HBO+/WO
Inschaling: conform CAO-VO schaal 11
Dienstverband: 0,6 tot 1,0 FTE Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. (Detachering is mogelijk)

Functieprofiel

Je rondt je deskundigheidsverklaring af, haalt snel nog even een koffie, start een Teams-vergadering op met je collega’s, behandelt je dossiers en voor je het weet is de ochtend om en bereid je je voor op een bezoek aan één van je V(S)O-scholen. Geen dag is hetzelfde en dat spreekt jou juist aan. De tijd vliegt omdat jij je op allerlei manieren en vol overgave inzet voor de VO-leerlingen in onze regio. Omdat deze jongeren allemaal een onderwijsplek verdienen waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Jij helpt mee om dit te realiseren. Door creatief te zijn, volhardend en ondernemend. Als adviseur, coach of sparringpartner.

Lees verder…

Solliciteren en meer informatie
Spreekt de vacature je aan? Ben je na het lezen van de gehele vacaturetekst nog steeds enthousiast en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief en curriculum vitae naar info@swvduinenbollenstreek.nl, ter attentie van Annelen van Schaardenburgh.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maaike Swart, coördinator Loket Passend Onderwijs via telefoonnummer: 0252-745590 of 06-12687628.