Nieuwsoverzicht

Onderwijs Transparant

In schooljaar 2018-2019 veranderen er binnen Onderwijs Transparant een tweetal zaken rondom persoonlijke inlog en wijze van aanmelden.

Persoonlijke inlogs
Per volgend schooljaar gaat Onderwijs Transparant over naar persoonlijke inlogs: iedere gebruiker heeft dan een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Het is daarom belangrijk dat het account dat aan een e-mailadres is gekoppeld voor slechts één gebruiker toegankelijk is. Mogelijk moet u, of de gebruikers op de scholen, daarom uw accountgegevens aanpassen en/of voor collega’s een nieuw account aanvragen. Op de homepagina van het OT platform staan verdere instructies.

Tweefactor authenticatie
Onderwijs Transparant ontwikkelt nu de techniek om het inloggen met tweefactor authenticatie in het OT platform mogelijk te maken. In de loop van het volgend schooljaar zullen gebruikers in staat worden gesteld om tweefactor authenticatie in te stellen. In het schooljaar 2018/2019 is dit nog optioneel; vanaf augustus 2019 is het verplicht om met tweefactor authenticatie in te loggen op het OT platform. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen rondom tweefactor authenticatie in Onderwijs Transparant.