Nieuwsoverzicht

Nieuwe directeur-bestuurder Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek

Mevrouw Annelen van Schaardenburgh is benoemd tot directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek. Per 1 april 2021 volgt zij Monica Robijns op die op interim basis deze functie heeft vervuld. Het bestuur is zeer verheugd met de komst van Annelen en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Annelen van Schaardenburgh stelt zich voor:

Per 1 april zal ik aan de slag gaan als directeur-bestuurder Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek. Een uitdagende en veelzijdige functie, gericht op het leveren van een bijdrage aan een belangrijk maatschappelijk doel: het realiseren van inclusief onderwijs en zoveel mogelijk kansen voor leerlingen in de Duin- en Bollenstreek.

De komende periode gaan wij elkaar vast ontmoeten. Voor nu stel ik mij graag even kort aan u voor.

Zo’n 25 jaar woon ik met mijn partner en inmiddels twee dochters van 19 en 21 jaar in onze mooie Duin- en Bollenstreek. Eerst in Noordwijkerhout, nu in Lisserbroek. Ons huis staat op een paar honderd meter afstand van de brug naar Lisse, toegang tot de Duin- en Bollenstreek.

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA heb ik ervaring opgedaan met verschillende rollen en in verschillende (bestuurlijke)contexten. Als organisatieadviseur, trainer, interimmanager en algemeen leidinggevende. Onder andere bij het Rijk, universiteiten, gemeenten, waterschappen en provincies. De ontwikkeling van mensen en organisaties is daarin altijd de rode draad geweest. Momenteel ben ik hoofd Opleidingen bij een van de grootste uitvoeringsorganisaties van het Rijk. Ik word enthousiast van bevlogen professionals en innovatieve ideeën, denk en werk graag vanuit mogelijkheden en oplossingen, ben daarbij optimistisch maar ook realistisch.

Met mijn frisse blik van buiten hoop ik daar waar nodig en gewenst, de aangesloten scholen en professionals te ondersteunen bij het bieden van een aantrekkelijk aanbod en het gezamenlijk formuleren van oplossingen voor vragen waar nog onvoldoende antwoord op is.

We hebben samen een mooie uitdaging om voor leerlingen, leraren en ouders resultaat te bereiken! Graag tot snel!